15.09.11

Флеш-моб

Дівчата бавляться в цікаву забавку і мені захотілось. Напросилась я на запитання від .

Отже:
1. Книжка чи рукоділля?
Однозначно рукоділля. Книжки я дуже люблю, але вже давно нічого крім дитячих віршиків і абетки в руках не тримала. Зараз, завдяки доні, маю дуже мало вільного часу. І оті вільні хвилинки хочеться присвятити вишивці або скрапу.

2. День чи ніч?
Ніч. Мій час розпочинається коли всі домашні мирно соплять. А засинають вони не швидше 12 ночі. Ух безсовісні, так мало часу залишають для мене. Вночі думки працюють в одному напрямку, бо вдень я як істинний близнюк вічно зайнята всім потрохи і в результаті нічого не встигаю)

3. Спідниця чи штани? Штани. В основному джинси. Літом шорти. Мені дуже подобаються спіднички і плаття, але я напевно завжди буду вірна штанам. В них я почуваюсь більш мобільно і комфортно.

4. спека чи мороз?
Мороз. Тріскучий. З лапатим снігом. А я в теплій хаті з горнятком гарячого шоколаду чи кави з молоком. Не терплю спеки. Мені нема чим дихати і не можу думати і рухатись. В спеку я амеба, а мороз тримає в тонусі))

5. лист чи електронна пошта?
Електронна пошта. Не люблю писати листи. Для мене краще жива розмова або коротка переписка. Мені підходить скайп або аська. і взагалі не уявляю життя без комп"ютера. Мені бракує витримки писати лист, а ще мучать комплекси, бо не хочеться наробити помилок. В школі страшенно не любила писати твори. Мабуть я все-таки фізик, а не лірик.

Сподіваюсь вам було цікаво дізнатись щось нове про мене. І мені було б цікаво дізнатись цікаві факти про вас. Тож, якщо хтось хоче продовжити флеш-моб, щось придумаю і для вас ;)

4 коментарі:

  1. Дуже цікаво було почитати!!
    Перші два пункти, як про мене!!
    Не зникай, бо тебе бракує. ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже було цікаво про тебе прочитати.

    А я мороз люблю лишень з вікна :)

    ВідповістиВидалити
  3. Лілюся, дуже дякую. В мене зараз якийсь застій. Час ніби є, але його нема.

    Маруся, дякую!!! І я мороз люблю з вікна. Але спеку я не переношу нізвідки. Вона мене виснажує.

    ВідповістиВидалити
  4. Приємно познайомитись) Заоходь до мене за нагородкою http://madebyvalentynka.blogspot.com/2011/09/blog-post_20.html#more

    ВідповістиВидалити