30.10.11

Фартушок-записничок

Вже давненько зробила такий магнітик-записничок. Але забула показати його тут. Виправляюсь. Простенький, але як виявилось потрібний в господарстві.

Чомусь останнім часом мені зовсім не скрапилось. Спочатку була епопея з збиранням врожаю. Дивіться які гарбузи в нас вродили. і морква
Моя сімейка
Потім мала неприємність, бо в моєї Софійки активно почали псуватись передні зубки. Лікувати ніхто не береться, тільки під загальним наркозом. Але куди наркоз дитині в неповних два рочки. Як я того не хотіла, але змушені були сріблити, бо альтернативні методи не допомогли(((. Тепер маємо 4 верхніх чорних зубчика. Я так розстроїлась, що взагалі не могла нічого робити. Сподіваюсь те сріблення зупинить процес.
Ось моя Кійка (Софійка)

4 коментарі:

  1. Ого, які велетні у вас ростуть! А там ще й бурячечки в сітках??? О_о...
    А магнітик- те, що треба на будь-якій кухні ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Гарний фартушок) я вже робила кілька магнітиків дял друзів, а сама досі папірчиками користуюсь. Треба й собі на холодильник карсотульку повісити)) дякую за натхнення))

    Фотки такі кльові!)))) Кійка просто лялечка!)))

    ВідповістиВидалити
  3. Гарненький фартушок :)
    Сумно, що так сталось із зубками..
    Донечка- красуня :)

    ВідповістиВидалити
  4. Ой, біднятка!!
    У мого Дарусика таке саме було. Сріблення процес зупинило, але йому сріблили кілька разів. У 4 роки таки довелося під загальним наркозом вирвати 6 верхніх зубів. Нові ростуть білі й здорові.
    Ви головне часто до зубного ходіть і пильнуйте зубки.

    ВідповістиВидалити