21.12.11

Обкладинки.

Зараз не маю зовсім часу скрапити. А найбільше шкода, що не встигаю читати ваші блоги і коментувати чудові роботи. Зараз їх так багато і все таке кльооове. Дівчаточка, ви такі молодці! Як можна стільки встигати? Не покидає відчуття, що я пропускаю купу цікавого. Але нічо-нічо, я ще все встигну.
 Хочу вам похвалитись. Мала невеличке замовлення. Від зовсім незнайомої дівчини, що побачила мої роботи. Я переживала, жуть. Бо це вперше робила щось не для себе чи на подарунок, а на продаж. Замовниці сподобалось. Це головне. І найцікавіше, що я тепер тішусь певно більше за неї. Ненормальна, пра?
Так от, замовила вона обкладинку на паспорт. І не одну. а цілих три. Для себе, сестри і мами. І то в моїй улюбленій біло-салатово-жовтій гаммі. А для мами в темніших тонах.(цієї я не сфотографувала). Я попрацювала помічником Миколайка, бо ці обкладинки підуть до подарунку. Таааак приємно).

Першу робила за скетчем від блогу Наше Хобби


А другу зробила по скетчу від челлендж-блогу Это скрап


5 коментарів:

  1. Молодчинка, чудові обкладинки вийшли!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Обкладинки просто неперевершені, а головне оригінальні))) Я тако трохи напрошуся, але може коли мені зробиш))) буду мати оригінальну листівку, мейд бай Мар'янка-Пупсик)))

    ВідповістиВидалити
  3. Без проблєм, тільки мушу знайти прозорі обкладинки, бо то супер дефіцит))

    ВідповістиВидалити
  4. Красиві обкладинки! такі спокійні кольори!дякуємо за участь у завданні по скетчу від Нашого Хоббі!

    ВідповістиВидалити